Share this content on Facebook!
06 Jan 2019

Pressmeddelande,January 06,2019: Most av oss är något bekanta med hissar vi ser och rider i dem i high rise kontorsbyggnader, på hotell, och i andra offentliga platser som flygplatser och sjukhus. Hissar kanske vara roliga för barn men de är åh så användbara. De är ganska effektiva som de kan vertikalt transportera multipla många personer eller en stor volym av varor eller fragt på ett mycket effektivt sätt . De inte ta upp mycket utrymme i förhållande till total fotavtrycket för en struktur och de är exceptionellt bekväma som jämfört att trampa upp ett trappa med, säg, en armlast av matvaror.  

För many av same orsaker blir beboende ett bostadshus att bli ever more common. Dessa dagar , sker allt fler bostadsrenoveringar för enkelhets skull. Vissa installationer, though , är nödvändiga för att uppnå en högre nivå av tillgänglighet och rörlighet inom ditt eget hem.

Installation av en ombyggnad hiss kan tillfredsställa någon av eller båda de potentiella faktorer av bekvämlighet eller nödvändighet. Ett växande antal nuförtiden, enfamilj homes  är ursprungligen monterade med hissar eller remodelleras att specifikt inkludera en hiss.

One god anledning att put in a hiss beror på att du bara vill ha en och det är vanligtvis en ganska bra anledning till nästan vad som helst. Inom orsak och begränsningar , förstås. Men , vad av den mest utmärkta orsaken ... den av nödvändighet ? Låt oss möta det, vi kommer alla att få äldre . Att trappa trappor i house som brukade vara tillräckligt bra för att komma upp eller ner kan, apparently overnight, start ser mer ut som arbete än only a betyder till ett slut. Bär saker upp och ner för trappan kan inte bara bli hårdare när vi åldras men kan bli farliga också .

Speciellt i fallet med den här ommodelleringen av ett befintligt hem finns det också andra faktorer. Normalt finns det strukturella ändringar som måste utformas och implementeras som kommer att kräva tjänster av en licensierad yrkesingenjör och en licensierad entreprenör. . Allt förutom cost av hissystemet självt.

Det finns i allmänhet fyra unique types av teknik som används för att driva bostadshissar. Dom är:

Hydrauliska hissar - Det här är den gamla standby-typen som har varit runt för flera år och att vi är mest bekanta med. De fungerar enkelt, är ganska mekaniskt ganska tillförlitliga och är tidsbestämda. En möjlig nackdel med denna typ av hiss är att den kräver ett separat utrustningsrum för att hysa oljetanken och relaterade komponenter. Denna sort hiss är generally betraktas som bästa all-around valet när alla faktorer beaktas. som.

Pneumatiska hissar - Ibland kallas som vakuum hissar , denna sort hiss beror på lufttryck för att flytta car . Det kräver inte det inte inte alls annat maskinrum för att hysa någon utrustning. De är dock högljudda och de är vanligtvis något begränsade i lasterna vilka de kan bära. Denna typ hiss är i allmänhet billigare än den hydrauliska typen. axel

Hisshissar - Denna typ hiss använder en hängande bil med gear som monteras vid taket konstruktion så att inget utrustningsrum är nödvändigt.

Motviktshissar - Motvikt typ av hiss, även kallad en elektrisk hiss, är styrd av motvikter som håller hissbilen uppslagen i en axel . Denna typ bostadshiss använder hydraulik så det finns absolut ingen olja eller relaterad tank behövs. Eftersom lift -bilen är upphängd ovanifrån är det ansedd som  mindre säkert vid jordbävning benägen områden .

Hydrauliska hissar - Det här är den gamla standby-typen som har existerat för flera år och att vi är mest bekanta med. En möjlig nackdel med denna typ av hiss är att den kräver annat utrustningsrum för att hysa oljetanken och relaterade komponenter. Denna typ hiss är generally betraktas som bästa all-around valet när alla faktorer beaktas.

KONTAKTA OSS:

Order/offert: order@mlcnordic.se

Support: support@mlcnordic.se

Övriga frågor: info@mlcnordic.se

Telefon: +46 70 864 44 40

Organisationsnummer: 559163-9660Comments

There isn't any comment in this page yet!

Do you want to be the first commenter?


New Comment

Full Name:
E-Mail Address:
Your website (if exists):
Your Comment:
Security code: